top of page

Accreditatie Centrum voor Hoogbegaafdheid "HB-proof!"

Er gaat veel informatie rond in Nederland over hoogbegaafdheid. Informatiebronnen die elkaar soms tegenspreken of informatie die incompleet is. Er zijn verschillende cursussen te volgen die qua inhoud en diepgang behoorlijk van elkaar kunnen verschillen. Dit maakt het o.a. voor ouders niet altijd duidelijk hoeveel kennis er daadwerkelijk is. Hier brengt het Centrum voor Hoogbegaafdheid verandering in. Uw school, bedrijf, instelling, jeugdzorgorganisatie, coachingspraktijk, kinderopvang etc. kan nu geaccrediteerd worden als "HB-proof"!

U mag het keurmerk van ons Centrum dragen mits u aan een aantal eisen voldoet. Zo zijn er richtlijnen voor het aantal medewerkers die één van onze opleidingen/trainingen moet hebben gevolgd en is de jaarlijkse bijscholing (eventueel op locatie) verplicht.

 

Door deze eisen weten ouders en andere professionals dat u als instantie op de hoogte bent van de meest actuele informatie en onderzoeken omtrent hoogbegaafdheid en u in staat bent om begeleiding te bieden aan hoogbegaafde kinderen, jongeren en/of volwassenen.

 

Wilt u de specifieke eisen weten voor uw instantie/school? Vul ons formulier in en wij sturen u vrijblijvend toe welke eisen in uw situatie van toepassing zijn.

Neem ​contact op via ons contactformulier of Vul ons formulier in

hbcentrum_FINAL_10.jpg
bottom of page