HBcentrum Alkmaar e.o.

Hallo, ik ben Kirsten Reus en vanaf 1 februari 2019 ben ik gestart met mijn HBcentrum Alkmaar e.o.. Een centrum waar (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en jongeren zich thuis zullen voelen. Een plek hebben waar naar ze geluisterd wordt en ze coaching krijgen daar waar nodig. Met ontwikkelingsgelijken samen kunnen zijn en meer rust in hun hoofd zullen krijgen. Daarnaast met gepersonaliseerde doelen geholpen worden om stappen te zetten, maar vooral een plek waar ze mogen zijn wie ze zijn!

18 jaar werkte ik met heel veel plezier op de Meester Spigtschool in Hoogkarspel waar ik in de groepen 1 tot en met 6 les heb gegeven.
Vorig jaar kwam ik in aanraking met een hoogbegaafd jongetje wat bij mij in de groep kwam. Ik ben toen de opleiding voor HB-professional gaan volgen.

Zo werd me al snel duidelijk dat de hulpvraag van ouder en kind heel groot is. Vooral naar een plek waar de kinderen zichzelf kunnen zijn, samen met andere hoogbegaafde kinderen. Met mijn ervaring als gespecialiseerd groepsleerkracht, HB-professional, Matrix coach en zelf moeder van 4 kinderen hoop ik met mijn HBcentrum iets te kunnen betekenen voor deze “Heel Bijzondere” gevoelige kinderen.

Mochten er nog vragen zijn dan ben ik te bereiken via kirsten@hbcentrum.nl
 

Planning schooljaar 2021 / 2022

 

Woensdag

Individuele coaching: 9.00 - 12.00 uur

HBkids (extra): 15.00 - 17.00 uur

Donderdag

HBplus Dagbesteding (extra): 9.00 - 15.00 uur

vrijdag

Individuele coaching: 9.00 - 15.00 uur

HBkids groepen en HBplus Dagbesteding in Tuitjenhorn

​Bij HBcentrum in Tuitjenhorn zijn er ieder schooljaar HBkids en HBplus groepen met elk 30 bijeenkomsten. Zie onze planning hierboven of bekijk wat een HBkids groep of een HBplus groep precies inhoudt:

Lees verder over onze HBkids groepen 

Lees meer over HBplus, kom langs tijdens een inloopochtend of mail naar kirsten@hbcentrum.nl voor meer informatie. 

vrijblijvend kennismakingsgesprek

U bent van harte welkom om te komen kijken en eventueel vragen te stellen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Graag aanmelden via kirsten@hbcentrum.nl om te kijken welke dag u het beste past.

Losse HBkids groep

Wij organiseren losse HBkids groepen, bijvoorbeeld om HBkids eens te proberen, gewoon voor de leuke activiteiten of om eens een vriendje/vriendinnetje of broertje/zusje mee te kunnen nemen. Tijdens iedere losse groep zal er een leuke, uitdagende workshop centraal staan. Max 6 kinderen per keer.

Aanmelden: kirsten@hbcentrum.nl

De locatie:

HBcentrum Alkmaar e.o.

De Dijken 29j

1747 EE, Tuitjenhorn

​Voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek kun je bellen op 0226-700226 of mailen naar kirsten@hbcentrum.nl.

Deze locatie is handig voor onze klanten uit Tuitjenhorn, Alkmaar, Bergen NH, Bergen aan Zee, Schoorl, Dirkshorn, Oudorp NH, Heerhugowaard, Noord- en Zuid-Scharwoude, Stompetoren, Koedijk en omstreken.

kirsten.jpg
kirsten.jpg