HBcentrum Fryslân

Mijn naam is Joke Krist, moeder van 2 kinderen en inmiddels 18 jaar docent in het VO.

Het bij mogen dragen aan het geluk van kinderen door een stukje mee te mogen lopen op de route naar volwassen worden is een enorm voorrecht. Helaas merkte ik dat er steeds meer kinderen vastlopen. “Ze kunnen het wel, maar laten het niet zien.” En meer van deze opmerkingen, maakten dat ik verder ging zoeken. Dyslexie en leerachterstanden, daar wist ik alles van, maar de aandacht voor het intelligente kind was er weinig tot niet.

Tijdens deze missie binnen de scholen, om er werkelijk voor alle kinderen en jongeren te zijn die vastlopen, kwam ik in contact met HBcentrum. Sinds 2021 mag ik mijzelf HB-professional noemen. Om een groep uitvallers in het onderwijs te kunnen helpen, maar ook een plek te creëren waar kinderen hun pears kunnen ontmoeten, startte ik in oktober HBcentrum Fryslan. Een plek waar je jezelf mag en kunt zijn, een plek waar je je fijn voelt en gezien wordt.

Een perfecte combinatie, HB-professional en ervaring in het onderwijs. Ieder kind heeft recht om gezien te worden en het onderwijs te krijgen waarin het kind zich gehoord en gezien voelt. Jij doet ertoe, jij mag er zijn, jij hebt talent, jij bent goed zoals je bent.

Mochten er nog vragen zijn dan ben ik te bereiken via joke@hbcentrum.nlPlanning schooljaar 2021 / 2022

Woensdag

HBplus Dagbesteding (EXTRA): van 8.30 tot 14.30

Donderdag

HBplus Dagbesteding (EXTRA): van 8.30 tot 14.30

HBkids: van 14.45 tot 16.45

Individuele coaching

in overleg.

HBkids groepen en HBplus Dagbesteding in Fryslân

 

​Bij HBcentrum in Itens zijn er ieder schooljaar HBkids en HBplus groepen met elk 30 bijeenkomsten. Zie onze planning hierboven of bekijk wat een HBkids groep of een HBplus groep precies inhoudt:

Lees verder over onze HBkids groepen
 

Lees meer over HBplus, kom langs tijdens een inloopochtend of mail naar joke@hbcentrum.nl voor meer informatie. 

 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

U bent van harte welkom om te komen kijken en eventueel vragen te stellen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Graag aanmelden via joke@hbcentrum.nl om te kijken welke dag u het beste past.

Losse HBkids groep

Er worden ook losse HBkids groepen georganiseerd, bijvoorbeeld om HBkids eens te proberen, gewoon voor de leuke activiteiten of om eens een vriendje/vriendinnetje of broertje/zusje mee te kunnen nemen. Tijdens iedere losse groep zal er een leuke, uitdagende workshop centraal staan. Max 6 kinderen per keer.

Aanmelden: joke@hbcentrum.nl

 

 

De locatie:

HBcentrum Fryslân
Joke Krist
De Tuolle 2a
8735 HZ, Itens
joke@hbcentrum.nl

 

Voor meer informatie of een vrijblijvend intakegesprek kun mailen naar joke@hbcentrum.nl