top of page

Bij HBfun komen ontwikkelingsgelijken van alle leeftijden spelen, onder begeleiding van ons team. Deze vrijblijvende speelmiddag wordt 30 keer per schooljaar gegeven. 

De kinderen kunnen inlopen wanneer het uitkomt. Je hoeft geen 2 uur te blijven, maar dit mag natuurlijk wel. Bij HBfun kan ieder kind gebruikmaken van onze materialen, uiteraard onder begeleiding van ons team of blijf als ouder/verzorger gezellig meespelen.

Bij HBcentrum vinden we dat elk kind recht heeft op ontwikkelingsgelijken, ook als dit door omstandigheden budgetair even niet lukt. HBfun is een laagdrempelige en betaalbare manier om in contact te blijven met ontwikkelingsgelijken.

Kom je een keer bij ons langs? Aanmelden is niet nodig, toch is reserveren handig i.v.m. het maximaal aantal kinderen.

Neem ​contact op via ons contactformulier.

Kosten: €10,- p.p. contant bij aanvang.

Wat biedt HBfun?

- Non-stop spelen met onze materialen;

- Begeleiding;

- Ontwikkelingsgelijken van alle leeftijden;

- Nieuwe (hb)kinderen uit de regio leren kennen;

- Laagdrempelig.

Zie per vestiging de geplande data en tijden.

Lees recensies:

Ter bescherming van de kinderen zijn recensies vaak anoniem.

Anoniem (17-1-2019) : "Hij voelt zich veilig, is rustiger, niet meer overoverheersend"

- Waarvoor komt je kind naar HBfun?
Mijn zoontje kwam voornamelijk om te ontprikkelen en ook om met ontwikkelingsgelijken om te gaan. 

- Welke invloed hebben ontwikkelingsgelijken op je kind?
Hij voelt zich veilig, is rustiger, niet meer overoverheersend wat hij vooral kan zijn bij kinderen van een wat lager ontwikkelingsniveau.

- Waarom adviseer je HBfun aan andere ouders met hoogbegaafde kinderen?
Het is fijn om te zien dat de kinderen kunnen spelen en omgaan met andere kinderen.  Er wordt ingegaan op de behoefte.  Er heerst een fijne sfeer. 
Kinderen voelen zich gehoord. 

Anoniem (17-1-2019) : "Ik zou het andere ouders zeker aan raden"

"Mijn 2 dochters gaan naar HBfun om samen te spelen met ontwikkelingsgelijken. Het is belangrijk dat ze af en toe even op een plek zijn waar ze zichzelf mogen zijn. Dat ze zich even niet hoeven aan te passen en waar ze begrepen worden.

 

Ik zou het andere ouders zeker aan raden omdat je op een laagdrempelige manier je kinderen de kans geeft om kennis te laten maken met en te spelen met onttwikkelingsgelijken.

 

Mijn dochters zijn altijd heel erg blij als ze weer naar HBfun mogen. Ze vinden het leuk om met het spelmateriaal te mogen spelen of lekker te knutselen.

Saskia moeder van Anouk (7) en Nikki (5)"

Anoniem (17-1-2019) : "De andere kinderen reageren daar ook positief op en dan is het ijs snel gebroken"

"Mijn 2 dochters komen allebei bij HBplus en HBkids maar toch is HBfun weer heel anders voor hun. Ze kunnen met andere kinderen spelen die ze nog niet kennen waardoor ze nieuwe vriendschappen sluiten.

 

Ik zie ook dat ze ze helpen met de weg te vinden binnen het pand waardoor ze nog meer vertrouwen in zichzelf krijgen. Ze vinden het heerlijk om zo de andere kinderen te helpen. De andere kinderen reageren daar ook positief op en dan is het ijs snel gebroken.

 

Door de opgeleide begeleiding en de lage kosten is het een mooie kennismaking binnen het Centrum voor Hoogbegaafdheid voor kinderen en ouders.

 

P. moeder van M (7) en J (5)"

bottom of page